top of page

De woning in woorden:

Inge & Filip nemen afscheid van de woning waar ze opgroeiden nadat hun mama recent verhuisde. Laten we ze samen ontdekken!

 

Niet evident om een alleenstaande woning te vinden tijdens een huizenjacht,  op zo'n goede locatie, met dan ook de juiste mix van grondoppervlakte, indeling van de ruimtes, licht, oriëntatie en circulatie.

 

Je wagen parkeer je vlot op je eigen oprit, familie en vrienden kunnen hun auto makkelijk kwijt in de rest van deze rustige straat.

 

De woning, gebouwd eind jaren 60, is degelijk gebouwd en biedt je mooie en lichte ruimtes. Je komt binnen in een aangename en ruime inkomhal waar een gastentoilet is.

 

De leefruimte, het hart van de woning, biedt  genoeg ruimte voor een groot salon en eettafel. Laat de gasten maar komen! De open haard zorgt voor gezelligheid op koude winteravonden. Aan alle zijden van de woonkamer zijn grote raampartijen die een groenscherm creëren.  De ramen sluiten perfect aan op het terras en de tuin. Langs de porte fenêtre kom je direct uit op het aansluitende terras. Leuk voor de buitenspelende kinderen én makkelijk bij een feestje op een zonnige zomeravond.

 

Het ruime bureel is apart en is zo een perfecte thuiswerkruimte waar je ongestoord vlot en rustig kan werken. Handig bij een video-call terwijl de kinderen cowboy en indiaantje willen spelen. Of doen kinderen dit niet meer? ;-)

 

_U0A9208.jpg
_U0A9214.jpg

Het gelijkvloers

Doorheen de woning vind je de radiatoren van de centrale verwarming op mazout. De verwarmingsketel werd een tiental jaar geleden vernieuwd en is tiptop onderhouden. In combinatie met de natuurlijke convectie van de houthaard en het vele zonlicht, resulteert de werkelijke energiekost toch vrij gunstig. In de zomer blijft het ook lekker fris binnen.

 

De vloer is in een beige-witte keramische tegel uitgevoerd, met in de inkomhall een prachtige zwart wit gemarmerde vloer. Het schrijnwerk is in hout. De gevelbekleding is in PVC. Op de ramen zijn er rolluiken en de slaapkamers hebben ook horren.

 

De keuken sluit aan bij de living en heeft connectie met terras en tuin. Zalig toch om direct naar buiten te stappen met een hapje en drankje in de hand en te genieten van het middagzonnetje? Als je de foto’s bekijkt, zal je zien dat de woning nog steeds voorzien is van de eerste keuken die nog perfect dienst kan doen. Een verjongingskuur zal wellicht wel ten gepaste tijde overwogen worden.  Waar je sowieso nu al kan van genieten, is het mooi uitzicht vanuit de keuken op het braakliggend terrein naast de woning.

 

Verder is er een deur naar de handige huishoudkelder, de wasplaats met extra bergruimte en de zeer ruime garage onder de woning. Deze ruimtes werden functioneel ingetekend. Het opbergen van boodschappen, het insteken van een wasje, de deur naar de tuin…. de goede circulatie is een feit. Alle technieken zijn hier ook ondergebracht. Een elektrische boiler zorgt voor het sanitair warm water. 

 

De garage geeft ook toegang tot de ruime ingerichte wijnkelder, hier kan menig flesje lekkere wijn of champagne rustig liggen wachten op een feestelijk moment.

 

 

De kamers. 

Je vindt hier 3 slaapkamers die ook allemaal op het gelijkvloers zijn. Super handig zo zonder trappen! Alle slaapkamers zijn zeer ruim.  Iedere bewoner heeft hier veel ruimte in z'n eigen kamer om te studeren, voor wat ME-time of gewoon om alle spullen op te bergen. De kinderkamers zijn voorzien van ingemaakte kasten. 

 

De badkamer, die je ook op het gelijkvloers vindt, is recent gerenoveerd tot een moderne hedendaagse ruimte met alle comfort: brede instapdouche, trendy lavabomeubel met veel opbergruimte, hangtoilet en een mooie handdoekradiator.

 

Hier kan iedereen zich  's ochtends vlot klaarmaken om de dag te beginnen.  In de hal is er nog een uittrekbare trap te vinden die toegang geeft tot de heel ruime zolder die over de volledige woning loopt. Hier kunnen heel wat spullen opgeborgen worden. Of wil je dit liever inrichten als hobbyruimte of men cave? Aan ruimte is er in elk geval geen gebrek!

 

_U0A9219.jpg
_U0A9228.jpg

De beleving van de tuin.

Binnen en buiten lopen vlotjes in elkaar over. Op het terras is het Genieten met grote G als de zon schijnt.  De dag rond is er zon in de tuin. Rust en privacy zijn hier gegarandeerd.   

 

Een sfeervolle tuin,  met een goede mix van gazon, terras, plantenborders en verharding voor de auto. Het windscherm op het terras is een troef als er een kil windje de gezelligheid verstoort. Aangezien de woning volledig omheind is, kunnen kinderen zorgeloos buiten spelen. Kortom, een gezellige, praktische en vrijstaande woning met licht alom. Wie is daar geen fan van?

De woning in cijfers:

 • Slaapkamers: 3

 • Bureel op gelijkvloers

 • Grondoppervlakte: 589 m²

 • Woonoppervlakte: 115 m²
   

 • Kadastraal inkomen: €1090

 • Bouwjaar: 1967 

 • EPC:  ... kWh/m²/jaar
   

 • verwarming: mazout en houthaard

 • rechtstreeks veel zonlicht in leefruimtes

De ligging:

De ligging is van deze woning is top! Rustig in een woonwijk, met een mix van jonge en al wat oudere buren, maar vooral met veel sociaal contact!

 

De wijk sluit direct aan met het groene 'achterland'. Op zondag trek je je wandelschoenen aan, stap je de wijk uit en hup, je bent de natuur in.

 

Deinze, zo mooi gelegen aan het water, heeft werkelijk bijna alles wat je als inwoner kan wensen: op wandel- en fietsafstand groene natuur, grootwarenhuizen, het Leietheater, sportaccommodatie, kleuter- lagere- en middelbare scholen, zwembad, padelterreinen, goede restaurants, … dit en nog zoveel meer !!    

 

De ontsluiting naar de E17 zorgt ervoor dat je vanuit Deinze ook vlot naar Gent, Brussel of Kortrijk rijdt.  

_U0A9204.jpg
bottom of page